browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Rojstni dnevi

 
PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE V KONJENIŠKEM KLUBU STRMOL

Če vaši otroci uživajo v bližini konj, je to pravi kraj za praznovanje rojstnega dne. Ob zabavi s konji, se otroci naučijo nege, nežnosti in prijaznosti do živali. Poskrbeli bodo za konje, jih očistili, pokrtačili, jim ponudili kakšen korenček in jih božali. Z inštruktorji se bodo imeli noro fajn, uživali, ustvarjali in se sladkali. Seveda se bodo povzpeli tudi na konja. Šli se bomo različne igre in če želite, pripravimo tudi pravo tematsko zabavo – kavbojsko, indijansko ali pravi dan za princesko.

Pokliči 040 344 485 ali piši na kkstrmol@gmail.com in izberi enega od spodnjih paketov.

Slika3 Slika4 Slika2

PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNEVA S KONJI

Praznovanje se začne z zbiranjem udeležencev v KK Strmolu. Pozdrav in nato začetek druženja s konji. Udeleženci spoznajo nekaj osnovnih dejstev o konju ter o obnašanju v bližini konja, nato pričnejo s krtačenjem ter pripravo konja na ježo. V uri s konjem imajo nato vsi možnost konja tudi zajahati in se z njim sprehoditi po maneži. Praznovanje roj. dneva s konji vključuje najem prostora (mize in stoli, kuhinja), hkrati je na voljo tudi zunanji prostor (terasa s klopmi in sedišči) ter jahanje za vse otroke. Za igre z žogo je po jahanju na voljo majhen travnik. Praznovanje ne vključuje animacije po jahanju ali hrane in pijače.

 KAVBOJSKI, INDIJANSKI ali PRINCESKIN ROJSTNI DAN

Praznovanje se začne z zbiranjem udeležencev v klubu. Glede na izbrano temo, je notranji prostor že okrašen. Slavljenec dobi najprej primerno pokrivalo (kavbojski klobuk, perjanico ali tiaro) ter jih po želji namažemo temi primerno. Sledi ura s konji, kjer vsi udeleženci konja najprej skrtačijo in pripravijo na ježo. Kavbojec ter prinsceska s sedlom, indijanci pa pripravijo konja tudi brez sedla. Nato sledi sprehajanje po maneži. Po jahanju sledi kratka pavza nato pa, na temo rojstnega dneva, igre v maneži. Praznovanje vključuje animatorje, ne pa tudi hrane in pijače.

PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNEVA ZA NAJMLJAŠE S PONIKO RENI

Praznovanje s ponijem je prav posebno. Najmlajši slavljenci imajo tako lahko svojih 60minut z Reni. Tovrstno praznovanje je namenjeno samo slavljencu, ki želi del svojega dneva preživeti s konjem. Praznovanje se prične s prihodom slavljenca, ki spozna svojega ponija in ga prične krtačiti. Po sedlanju sledi sprehajanje po maneži. Slavljenec se nauči osnov glede jahanja ter izvede tudi nekaj preprostih vaj. Na koncu dobi slavljenec sliko s ponijem. Tovrstno praznovanje je namenjeno za otroke  3-7 let.

Slika7 Slika5 Slika6