browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dvodnevni teren na Belinec

Objavljeno 04. 05. 2012

Praznični prvi in drugi maj smo ponovno preživeli na Koserjevi koči na Belincu. Idilična narava in toplo majsko sonce sta nas sprejela z odprtimi rokami.

Po prihodu konjev z jezdeci na Belinec smo najprej oskrbeli konje in jih pustili, da se spočijejo do popoldanskih terenov na izvir reke Sotle. Okrepčali smo se tudi mi in se po želji priključili različnim dogajanjem ali se prepustili počitku v naravi pod toplimi sončnimi žarki. Lakota in prijetne vonjave žara so nas priklicali h koči, kjer smo se lotili dobrot z žara in prijetno hladne pijače. Prijavljeni za popoldanske terene so nestrpno čakali in konji so jim z veseljem izpolnili želje. Nekateri so videli celo palčke, ki so sramežljivo kukali iz goščave in kupov kamenja. Seveda palčke ne vidi vsak – samo tisti, ki verjame. Veseli in zadovoljni smo preživeli praznike. Vsem tistim, ki ste se nam pridružili, hvala za družbo in dobrote, ki ste jih prinesli s sabo.

Do naslednjega leta.

Deli z ostalimi