Pust 2014

Na pustno soboto, 1.3., smo se člani kluba udeležili pustne povorke v Rogatcu. Slavni mušketirji so s šestimi konji in spremljevalci odkorakali po starem mestnem jedru, kjer so se pokazale takšne in drugačne pustne šeme.

DSC_0019 (Small) DSC_2090 (Small) DSC_0101 (Small) DSC_2103 (Small)

Deli z ostalimi

Pust

Letos smo pust preživeli nekoliko drugače … Vključili smo se na pustno povorko v Rogatcu, ki je privabila številne šeme. Na pustno soboto, 9.2., smo predstavljali strmolsko gospodo, ki je prijahala v trg Rogatca, da pogleda kaj delajo njeni podložniki, saj je tudi v kriznih časih potrebno pobrati davke. Spremljali so jih hlapci, ki so skrbeli za udobno in prijetno ježo gospode. Po povorki smo se srečali v klubu na slastnih krofih, flancatih in piškotih, kot se za pustne šeme lačnih ust spodobi. Upamo, da nam je uspelo dodobra pregnati zimo.

Deli z ostalimi

Pust širokih ust

… smo preživeli takole.

Deli z ostalimi

Maškarada v KK Strmol

Veselo in razigrano smo v soboto, 18.2.2012, preganjali zimo in klicali pomlad vsi maskirani člani KK Strmol.

Na maškarado so prišli smrkci, kar dva duhovnika, kovač, princeska iz 1001 noči, metuljčica, hudiček, partizan, čarovnice, duhec, klovn, navijača. Zbrala se nas je pisana množica mask. Izdelovali smo pustna očala, slikali maske, okrasili oglasno desko v pustno obleko, se mastili in sladkali z dobrotami ter veselo in hrupno razgrajali, kot se za ta dan “spodobi”.

NASVIDENJE ZIMA IN DOBRODOŠLA POMLAD!